ALD CarMarket er nå Future DRIVALIA Les mer
Om Future Drivalia > Tjenester og info

Våre tjenester

Finansiering
Future DRIVALIA tilbyr finansieringsløsninger fra Nordea. Kontakt oss gjerne for mer informasjon.

Forsikring
Future DRIVALIA tilbyr forsikringsløsninger via Gjensidige forsikring og Enter forsikring. Begge aktører tilbyr skreddersydde forsikringspakker som gir meget god dekning.

Registrering
Vi er godkjent Autoreg forhandler og ordner derfor registrering selv. Statens Vegvesen ønsker salgsmeldinger elektronisk, ta derfor med deg BankID / BankID-mobil så registrerer vi bilen mens du venter.

Ta kontakt for å vite mer om Future DRIVALIA.

Innbyttebil
Skal du bytte bil? Vi kan noen ganger ta din bil i innbytte. Innbyttebilen må være kjørbar og EU-godkjent. Ta kontakt med oss så gir vi deg en verdivurdering av bilen din.

Future DRIVALIA er en del av DRIVALIA sin virksomhet i Norge

Vil du prate med oss?
Telefon: 67 10 87 37
Epost: [email protected]

Future DRIVALIA er bilsalgskanalen for et av Norges største biladministrasjons- og operasjonelle billeasingselskaper, DRIVALIA Lease Norge AS.
Future DRIVALIA selger DRIVALIAs brukte leasingbiler etter endt periode og med et årlig salg på omkring 3.000 kjøretøy, kan vi trygt si at vi er en av Norges aller største bruktbilforretninger. DRIVALIAs flåtemiks er svært variert, med fokus på de mest solgte bilmodeller i Norge, noe som også gjenspeiles i utvalget ved vår butikk i Sandvika.

Bilene som selges har vært benyttet av ansatte i våre kunders selskaper og kjøres som oftest av én sjåfør i hele kontraktsperioden. DRIVALIA har god kontroll og tett oppfølging av bilene gjennom hele leieperioden, som vanligvis strekker seg over 3-4 år for personbiler og 3-5 år for varebiler. Alle våre leasingkontrakter har inkludert service og vedlikeholdsprogram i leien, noe som igjen medfører at bilene blir fulgt opp hos respektive merkeverksted.

DRIVALIA garanterer for kvaliteten på bilene vi selger og kan dokumentere den enkelte bils historikk.

Future DRIVALIA har som målsetting at våre priser skal være konkurransedyktige i markedet, og dette sikrer vi gjennom:

 • Fornøyde kunder som anbefaler andre å kjøpe hos oss
 • God kvalitet på alle biler vi selger, noe som sikrer lave reklamasjonskostnader
 • Kostnadseffektiv organisasjon
 • Enkle og effektive salgslokaler
 • Høy omløpshastighet

Våre fordeler:

 • Meget godt utvalg av nyere bruktbiler. Alltid rundt 100 person- og varebiler klare for umiddelbar levering
 • Vi er merkeuavhengig, hvilket gir et bredt og godt utvalg. Velg blant merker som Tesla, Audi, BMW, Skoda, Ford, Toyota, Volvo, Volkswagen, Nissan, Mitsubishi, Lexus, Mercedes, Opel med flere
 • Gode garantiordninger
 • Kjent servicehistorikk
 • Kun biler kjøpt nye i Norge - ikke bruktimporterte biler
 • Kilometergaranti - vi garanterer bilens kjørelengde

DRIVALIA Lease Norge 

DRIVALIA er ledende innen mobilitetsløsninger som leverer fullserviceleasing og flåtestyringstjenester til en kundebase bestående av store selskaper, små og mellomstore bedrifter, offentlige instanser og privatpersoner. DRIVALIA som er ledende i sin bransje, plasserer bærekraftig mobilitet i hjertet av strategien, og leverer innovative mobilitetsløsninger og teknologibaserte tjenester til sine kunder.

 

DRIVALIA er heleid av Crédit Agricole Auto Bank, I Norge har DRIVALIA over 60 ansatte, med en voksende leasingflåte. Kundeporteføljen består av en rekke ledende norske og internasjonale selskaper, samt store aktører innenfor offentlig sektor.